kabijakan privasi
Dina HTTPS: // www.bescatray.com (ti ayeuna, bakal disebut salaku bescatray.com), privasi nganjang téh bahan perhatian serius urang. Kaca kawijakan privasi Ieu ngajelaskeun jenis informasi pribadi bisa jadi narima sarta dikumpulkeun ku bescatray.com na kumaha informasi nu bakal dipaké.

Milarian Iklan Engine
Salaku loba situs profésional sejen, bescatray.com investasi dina iklan internet. Kami Ngaiklan mitra kaasup Iklan bing (Yahoo Iklan). Dina urutan pikeun maksimalkeun pungsi ROI iklan online tur pikeun manggihan target klien, bescatray.com dilarapkeun sababaraha Konci tracking dihasilkeun ku eta mesin pencari pikeun rékaman IPS pamaké sarta aliran kaca nempoan.

Kontak bisnis Data
Urang kumpulkeun sakabéh data kontak bisnis dikirim ngaliwatan surelek atanapi bentuk web on bescatray.com ti datang. Identifikasi nganjang tur kontak patali data diasupkeun bakal diteundeun mastikeun pikeun pamakéan internal bescatray.com urang. bescatray.com bakal mastikeun kasalametan sarta pamakéan ditangtoskeun data maranéhanana.

Dianggo informasi
Urang ngan baris ngagunakeun informasi diwanoh pribadi anjeun sakumaha ditétélakeun di handap, iwal mun geus husus consented kana tipe séjén tina pamakéan, boh dina waktu informasi diwanoh pribadi anu dikumpulkeun ti anjeun atawa ngaliwatan sababaraha formulir séjén tina idin ti anjeun:
1.We bakal ngagunakeun informasi diwanoh pribadi pikeun ngalengkepan sagala pesenan geus disimpen.
2.We bakal ngagunakeun informasi diwanoh pribadi nyadiakeun anjeun jeung jasa husus nu geus dipénta, kayaning ngahontal pangecér a.
3.We bakal ngagunakeun informasi diwanoh pribadi anjeun pikeun ngabales patarosan nu ngirim ka urang.
4.We bakal ngagunakeun informasi diwanoh pribadi Anjeun pikeun ngirim Anjeun surelek ti jaman ka jaman, kayaning buletin na notices ngeunaan promosi urang.
5.We bisa nyingkab informasi diwanoh pribadi salaku diperlukeun ku hukum atawa prosés hukum.
6.We bisa nyingkab informasi diwanoh pribadi pikeun nalungtik disangka panipuan, pelecehan atanapi pelanggaran sejenna tina sagala hukum, aturan atawa Perda, atawa istilah atawa kawijakan pikeun situs Wéb.

Milih OUT / koréksi
Kana pamundut anjeun, urang bakal (a) bener atawa ngapdet inpo pribadi Anjeun; (b) ngeureunkeun ngirim surelek ka alamat surélék anjeun; jeung / atawa (c) mareuman akun Anjeun pikeun nyegah sagala purchases hareup ngaliwatan akun éta. Anjeun tiasa nyieun requests ieu di bagian informasi customer, atawa ku telephoning, atawa emailing departemén Rojongan Palanggan pamundut anjeun bescatray.com urang di candy@bescatray.com. Mangga ulah surélék angka kartu kiridit Anjeun atawa informasi sénsitip lianna.