kabijakan privasi

   Ngeunaan Privasi
    Shanghai Besca Industrial Co., Ltd
    Sarat jeung Kaayaan Pamakéan
    informasi nalikung jeung make
    DATA Kaamanan

ngeunaan Privasi

    Shanghai Besca Industrial Co., Ltd  ngahormat privasi anjeun sarta secures kaamanan online Anjeun serius. Dina raraga nyadiakeun anjeun jeung produk pangalusna, layanan palanggan efisien, sarta apdet gancang, urang ngarekam rupa-rupa informasi tina datangna anjeun ka situs urang. Pikeun leuwih hadé ngajaga privasi anjeun, urang remen ngajelaskeun prakték informasi online kami jeung cara inpormasi anjeun dikumpulkeun sarta dipaké.

Shanghai Besca Industrial Co., Ltd    Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Hatur nuhun pikeun ngakses website ngeunaan (alamat loka: https://www.bescatray.com/ ). Urang hormat privasi anjeun sarta hayang ngajaga inpormasi pribadi Anjeun. Pikeun leuwih jéntré, mangga baca bewara Privasi kami

Aya bewara Privasi Ieu ngécéskeun kumaha urang kumpulkeun, make, jeung (dina kaayaan nu tangtu) nyingkab informasi pribadi anjeun. Aya bewara Privasi Ieu ogé ngécéskeun léngkah kami geus dicokot pikeun ngamankeun informasi pribadi anjeun. Tungtungna, Aya bewara Privasi ieu ngécéskeun naon pilihan anjeun ngeunaan koleksi, pamakéan, sarta panyingkepan inpormasi pribadi Anjeun. Ku ngadatangan Loka urang, anjeun nampi amalan dijelaskeun dina bewara ieu.

Aya bewara Privasi Ieu lumaku ngan pikeun Loka ieu. Kawijakan privasi ieu teu merta dilarapkeun ka kempelan offline kami inpormasi pribadi Anjeun. Mangga tingali di handap keur rinci. Simkuring henteu jawab amalan eusi atawa privasi on wae non- https://www.bescatray.com/ ramatloka nu Loka ieu numbu atawa nu Tumbu ka situs urang.

Nalikung informasi jeung ngagunakeun

1. Koléksi Émbaran. Urang ngumpulkeun informasi ti anjeun dina sababaraha cara béda dina Loka ieu. Hiji gawang dina ngumpulkeun informasi pribadi ti anjeun geus nyadiakeun hiji pangalaman efisien, bermakna, sarta ngaropéa. Contona, urang bisa migunakeun informasi pribadi anjeun ka:

    Mantuan nyieun Loka ieu gampang pikeun anjeun ngagunakeun ku teu ngabogaan asupkeun informasi sakali deui.
    Mantuan Anjeun gancang manggihan informasi, produk, sarta jasa.
    Mantuan kami nyieun eusi on Loka ieu anu mangrupakeun paling relevan ka anjeun.
    Mere tanda ka Anjeun informasi anyar, produk, sarta jasa anu kami nawiskeun.
    Ilaharna, anjeun teu kudu nyadiakeun informasi pribadi anjeun pikeun didatangan ramatloka ieu. Sanajan kitu, dina raraga ngaronjatkeun kualitas layanan, pausahaan bisa merlukeun anjeun nyadiakeun informasi pribadi pikeun ngaktipkeun Company pikeun hadé ngartos kabutuhan Anjeun ngawula anjeun, waktu nu sarua, Company éta anu dijudulan nyandak ukuran pikeun pariksa inpo pribadi Anjeun nyadiakeun kaaslian. Lamun nyadiakeun informasi pribadi ngeunaan batur, mangka anjeun geus dijieun persetujuan formal batur. The janji parusahaan, iwal keur kahayang sorangan, parusahaan bakal moal babagi informasi pribadi anjeun ka Company jeung affiliates na pikeun pihak katilu mana wae.

2. Émbaran Paké na Panyingkepan.

    (a) internal Paké. Urang ngagunakeun informasi pribadi anjeun pikeun ngolah urutan anjeun sarta nyadiakeun Anjeun sareng layanan palanggan. Urang internal bisa ngagunakeun informasi pribadi anjeun pikeun ngaronjatkeun eusi Loka kami sarta perenah, pikeun ngaronjatkeun teureuh urang jeung usaha pamasaran urang sorangan (kaasup pamasaran jasa jeung produk urang ka anjeun), sarta nangtukeun informasi pasaran umum ngeunaan datang ka Loka ieu.
    (b) Communications kalawan Anjeun: Urang moal make informasi pribadi anjeun pikeun berkomunikasi sareng anjeun ngeunaan situs kami, sarta pesenan Anjeun tur deliveries. Ogé, urang bisa ngirim anjeun email konfirmasi mun anjeun ngadaptar kalawan kami.
    (c) kaluar Paké. Urang rék nyadiakeun Anjeun sareng jasa unggulan sarta nawarkeun maneh pamilih hébat - urang utamina ngajual dagangan, moal informasi. Urang ulah ngajual, nyewa, dagang, lisénsi, atawa lamun heunteu nyingkab informasi pribadi husus Anjeun atawa informasi finansial pikeun saha.

DATA kaamanan

Loka ieu incorporates prosedur fisik, éléktronik, sarta administrasi keur safeguard nu karusiahan tina inpo pribadi Anjeun, kaasup aman Sockets Lapisan ( "SSL") pikeun sakabéh transaksi finansial ngaliwatan Loka ieu. Urang make enkripsi SSL ngajaga inpo pribadi Anjeun online, sarta kami ogé butuh sababaraha hambalan ngajaga inpo pribadi Anjeun di fasilitas urang. Aksés informasi pribadi anjeun diwatesan. Ngan pagawé anu peryogi aksés ka informasi pribadi anjeun pikeun nedunan pakasaban husus keur dibales aksés ka informasi pribadi anjeun. Tungtungna, urang ngandelkeun panyadia ladenan pihak-katilu pikeun kaamanan fisik sababaraha hardware komputer urang. Simkuring yakin yén prosedur kaamanan disebut nyukupan. Contona, mun anjeun didatangan Loka kami, anjeun ngakses server nu diteundeun di lingkungan fisik aman, balik kurung dikonci sarta hiji firewall éléktronik.

Bari kami nganggo precautions industri-baku mun safeguard informasi pribadi anjeun, kami henteu bisa ngajamin kaamanan lengkep. 100% kaamanan lengkep henteu geuwat aya mana online atawa offline.