BC3 Besca s / BC4 Cable Tray

BC3 Besca së, BC4 Cable Tray janë fleksibile në krahasim me tabaka tradicionale kabllo. Kjo ju lejon të bëj, rritet, dhe të përbashkët megjithatë ju dëshironi që ajo të jetë. BC3, tabaka kabllo BC4 janë 

super i lehtë me kapacitet standarde ngarkimit, dhe kjo është e njohur në vendet perëndimore. Kjo është një pikë referimi e industrisë tabaka kabllor dhe sjell lehtësi për konsumatorët.

E shkurtër futja e përdorimit BC3 / seri BC4 e tabaka kabllor janë shfaqur:

Besca Shkallë Tray Instalimi Guide_BC3 & BC4

 

Besca së BC3 / BC4 Close-Up

BC3-shkallë-Tray-Straight-Factory

BC4-shkallë-Tray-Straight-Factory

Ngjitur për drejtë të bashkohen 

BC3 & 4-S Splice_Besca

Radius Plate

BC3 & 4-RP Rrezja Plate_Besca

BC3 & BC4-RL Zgjohet Link Aplikimi:

Zgjohet brendshme:

BC3 & BC4-RL-Zgjohet-Link-In-China

Zgjohet të jashtëm:

BC3 & BC4-RL-Zgjohet-Link-Out-Kinë

Tee Cross Brackets 

BC3 & BC4-TCB-Tee-Cross-Bracket-Cheap_Besca