Fuqia sigurohet nga dielli. Performance ofrohet nga Cooper B-Line.

harton dhe prodhon Besca industri-udhëheqëse tortues diellore dhe zgjidhje në rritje për projekte komerciale dhe Utility Scale fotovoltaike.? Instaluesit dhe pronarët e projektit kanë ardhur për të mbështetet në zgjidhjet tona tortues diellore për të ndihmuar:

Përmirësimi i instalimit kohë
performancën Rritja e sistemit
Rritja qëndrueshmëri

Pashoq Manufacturing Kapaciteti

Me mbi një milion këmbët katror të një gjurmë të prodhimit botëror, Besca vazhdimisht ofron produkte të cilësisë për pothuajse çdo madhësi diellore projektit ose vend.
Shpejtësia e Instalimi

Kultura jonë e inovacionit drejton inxhinierët dhe stafin tonë për të hartuar labor- të veçantë dhe në kohë për të shpëtuar tortues dhe sistemet e në rritje që ofrojnë kosto totale më të ulët të instalimit.
Bilanci plotë të sistemit

Besca është pozicionuar në mënyrë unike për të ofruar një linjë të plotë të komponentëve kompliment për të seamlessly kombinuar panel rritje, kabllor ose teli menaxhimit, rrethime, fasteners dhe më shumë për të ndihmuar të maksimizuar efikasitetin dhe teknologjive në kuadër të projektit tuaj diellore.