Politika e privatësisë
On https: // www.bescatray.com (tani e tutje, do të referohet si bescatray.com), vizitori privacy është e shqetësimin tonë serioz. Kjo faqe privacy policy përshkruan se çfarë lloj informacioni personal mund të jetë pranuar dhe mbledhur nga bescatray.com dhe se si do të përdoret informacioni.

Search engine Ads
si shumë vende të tjera profesionale, bescatray.com investojnë në shpallje e internetit. Our reklamuar Partnerët përfshijnë reklama bing (Yahoo ADS). Në mënyrë që të maksimizuar Roi internet reklamat dhe për të gjetur klientët e synuar, bescatray.com aplikuar disa kode ndjekja e krijuara nga këto motorët e kërkimit për të regjistruar IP e përdoruesit dhe flukset faqe shikimin.

Business Kontakt Data
Ne mbledhë të gjitha të dhënat e kontaktit të biznesit dërguar me postë elektronike ose formave të internetit në bescatray.com nga vizitorët. Të dhënat e identifikimit vizitor dhe kontaktit të lidhura hynë do të mbahen në mënyrë rigoroze për bescatray.com të përdorim të brendshëm. bescatray.com do të garantuar sigurinë dhe përdorimin e duhur të këtyre të dhënave.

Përdorimi Informacione
Ne do të përdorin vetëm informacionin tuaj personalisht të identifikueshme si përshkruhet më poshtë, nëse ju keni rënë dakord në mënyrë specifike për një lloj tjetër të përdorimit, ose në kohën e personalisht të identifikueshme është mbledhur nga ju ose përmes ndonjë forme tjetër të pëlqimit nga ju:
1.We do të përdorim informacionin personalisht të identifikueshme për të përfunduar ndonjë urdhër që keni vendosur.
2.Ne do të përdorim informacionin personalisht të identifikueshme për të siguruar me shërbimet e veçanta që kanë kërkuar, të tilla si për të arritur një shitje me pakicë.
3.Ne do të përdorim informacionin tuaj personalisht të identifikueshme për t'iu përgjigjur pyetjeve që ju të na dërgoni.
4.Ne do të përdorim informacionin tuaj personalisht të identifikueshme për të ju dërguar email nga koha në kohë, të tilla si gazetat dhe njoftimet rreth promovime tona.
5.We mund të zbulojë informacion personalisht të identifikueshme, siç kërkohet me ligj ose proces ligjor.
6.We mund të zbulojë informacion personalisht të identifikueshme për të hetuar mashtrim dyshuar, ngacmimi ose shkelje të tjera të ligjit, çdo rregull ose rregullore, ose kushtet apo politikave për faqen e internetit.

Zgjedhin nga / korrigjimet
Me kërkesën tuaj, ne do të (a) e saktë ose përditësimin e informacionit tuaj personal; (b) të ndalojë të dërguar postë elektronike në adresën tuaj email; dhe / ose (c) të çaktivizuar llogarinë tuaj për të parandaluar ndonjë blerje të ardhmen përmes atë llogari. Ju mund të bëjë këto kërkesa në seksionin e informacionit konsumatorit, apo duke telefonuar, ose emailing departamentin mbështetje të konsumatorëve bescatray.com Kërkesa së në candy@bescatray.com. Ju lutem mos email numrin tuaj të kartës së kreditit ose informacione të tjera të ndjeshme.