Politika e privatësisë

   Rreth Privacy
    Shanghai Besca Co Industriale, Ltd
    Rregulla Vetësie
    Mbledhja e informacionit dhe përdorimin e
    të Dhënave të Sigurimit

për privatësinë

    Shanghai Besca Industrial Co, Ltd  respekton privatësinë tuaj dhe siguron sigurinë tuaj online seriozisht. Në mënyrë që të sigurojë ju me produktet më të mira, efikas të shërbimit ndaj klientit, dhe më të reja të shpejtë, ne të regjistruar një shumëllojshmëri të informacionit nga vizitën tuaj në faqen tonë. Për të mirë të mbrojtur privatësinë tuaj, ne do të donim për të shpjeguar praktikave online informacionit dhe mënyrën e informacionit tuaj është mbledhur dhe përdorur.

Shanghai Besca Industrial Co, Ltd    Politika e privatësisë

Faleminderit për të hyrë në faqen e internetit të (adresën vend: https://www.bescatray.com/ ). Ne e respektojmë privacinë tuaj dhe duan të mbrojnë të dhënat tuaja personale. Për të mësuar më shumë, ju lutem lexoni Njoftim tonë të Privatësisë

Ky Njoftim Privacy shpjegon se si ne mbledhim, përdorim, dhe (në kushte të caktuara) të zbulojë të dhënat tuaja personale. Ky njoftim Privacy gjithashtu shpjegon hapat që kemi ndërmarrë për të siguruar të dhënat tuaja personale. Së fundi, kjo Njoftim Privacy shpjegon mundësitë tuaja në lidhje me grumbullimin, përdorimin dhe zbulimin e informacionit tuaj personal. Duke vizituar faqen tonë, ju pranoni praktikat e përshkruara në këtë njoftim.

Kjo Njoftim Privacy vlen vetëm për këtë Site. Kjo privacy policy nuk do të zbatohet për offline mbledhjen tonë të informacionit tuaj personal. Ju lutemi shihni më poshtë për detaje. Ne nuk jemi përgjegjës për përmbajtjen ose intimitetit praktikat në ndonjë jo https://www.bescatray.com/ faqe interneti për të që lidh këtë faqe për të ose që lidhet me faqen tonë.

Mbledhja e informatave dhe PËRDORIMI

1. Mbledhja e informacionit. Ne mbledhim informacion nga ju në disa mënyra të ndryshme në këtë faqe interneti. Një qëllim në mbledhjen e informacionit personal nga ju është që të sigurojë një përvojë efikase, kuptimplotë, dhe përshtatur. Për shembull, ne mund të përdorim informacionin tuaj personal për:

    Ndihmojë për ta bërë këtë Site më të lehtë për ju për të përdorur duke mos pasur nevojë për të hyrë në informacion edhe një herë.
    T'ju ndihmojë të shpejt të gjetur informacione, produktet dhe shërbimet.
    Të na ndihmojë të krijojë lënda në këtë site që është më e rëndësishme për ju.
    Të lajmërojnë për informacion të ri, produktet dhe shërbimet që ne ofrojmë.
    Në mënyrë tipike, ju nuk keni nevojë për të siguruar të dhënat tuaja personale për të vizituar këtë faqe interneti. Megjithatë, në mënyrë që të përmirësojë cilësinë e shërbimit, kompania mund të kërkojë nga ju për të dhënë informacion personal të mundësojë kompanisë të kuptuar më mirë nevojat tuaja për të shërbyer ju, në të njëjtën kohë, kompania ka të drejtë të marrë masa për të verifikuar informacionin personal që siguruar vërtetësinë. Nëse ju japin informacion personal për të tjerët, atëherë ju keni bërë një miratim formal të të tjerëve. Premtimet e kompanisë, përveç nëse për dëshirat tuaja, kompania nuk do të ndajnë informacionin tuaj personale të kompanisë dhe bashkëpunëtorët e tij për ndonjë palë e tretë.

2. Përdorimi Informacion dhe Disclosure.

    (a) Përdorimi i brendshëm. Ne e përdorim informacionin tuaj personal për të procesit porosinë tuaj dhe t'ju ofrojë shërbimin e konsumatorëve. Ne mund të përdorim informacionin tuaj personal brenda për të përmirësuar përmbajtjen e faqes tonë dhe paraqitjen, për të përmirësuar shtrirjen tonë dhe për përpjekjet tona të marketingut (duke përfshirë marketingun shërbimet tona dhe produktet për ju), dhe për të përcaktuar informacion të përgjithshëm treg për vizitorët në këtë faqe interneti.
    (b) Komunikimi me ju: Ne do të përdorim informacionin tuaj personal për të komunikuar me ju në lidhje me faqen tonë, dhe urdhërat tuaj dhe të dërgesave. Gjithashtu, ne mund të ju dërgoj një email konfirmimi kur ju regjistroheni me ne.
    (c) përdorim të jashtëm. Ne duam për të siguruar me shërbime të shkëlqyera dhe të ju ofrojmë një përzgjedhje e madhe - ne kryesisht shesin mallra, jo informacion. Ne nuk e shesin, me qira, tregti, licencë, ose ndryshe zbulojë të dhënat tuaja specifike personale ose informacion financiar për të gjithë.

sigurinë e të dhënave

Ky Site përfshin procedurat fizike, elektronike, dhe administrative për të ruajtur konfidencialitetin e informacionit tuaj personal, duke përfshirë Secure Sockets Layer (SSL "") për të gjitha transaksionet financiare përmes kësaj faqe interneti. Ne përdorim SSL encryption për të mbrojtur të dhënat tuaja personale në internet, dhe ne gjithashtu të marrë disa hapa për të mbrojtur informatat tuaja personale në objektet tona. Qasja në të dhënat tuaja personale është e kufizuar. Vetëm punonjësit që kanë nevojë për qasje në të dhënat tuaja personale për të kryer një punë të veçantë janë dhënë qasje në të dhënat tuaja personale. Së fundi, ne mbështetemi në ofruesit e shërbimeve të palëve të treta për sigurinë fizike të disa prej pajisjeve tona kompjuterike. Ne besojmë se procedurat e tyre të sigurisë janë të mjaftueshme. Për shembull, kur ju vizitoni faqen tonë, ju hyni në serverat që janë mbajtur në një mjedis të sigurt fizik, pas një kafaz të mbyllur dhe një firewall elektronike.

Ndërsa ne përdorim industrisë-standard masa paraprake për të mbrojtur të dhënat tuaja personale, ne nuk mund të garantojë siguri të plotë. 100% siguri të plotë nuk ka aktualisht ekzistojnë kudo online ose offline.