Besca е BC3 / BC4 кабел носачот

BC3 Besca е, BC4 кабел носачот се флексибилни во споредба со традиционалните кабелски коцки. Тоа ви овозможува да се наведнуваат, да се зголеми, како и заеднички сепак сакате да биде. BC3, BC4 кабел пепелниците се 

супер лесни со стандарден капацитет за товарење, и тоа е многу популарна во западните земји. Тоа е белег на кабел послужавник индустрија и носи погодност на клиентите.

Breif воведување на користење BC3 / BC4 серија на кабел пепелниците се прикажуваат:

Besca Скалите фах Инсталација Guide_BC3 & BC4

 

Besca е BC3 / BC4 Затвори-Up

BC3-скала-носачот-Стрејт-Фабрика

BC4-скала-носачот-Стрејт-Фабрика

За спојување за директно се приклучи 

BC3 и 4-S Splice_Besca

радиус Плоча

BC3 и 4-RP радиус Plate_Besca

BC3 & BC4-RL стој Линк за пријавување:

Внатрешна стој:

BC3 & BC4-RL-стој-Link-in-Кина

Надворешни стој:

BC3 & BC4-RL-стој-Link-Out-Кина

Tee крст конзоли 

BC3 & BC4-ТХБ-Tee крст-конзола-Cheap_Besca