Алуминиумски кабел фиоки Besca е, скали, и кочење канали

Алуминиум се одликува со мала тежина се должи на ниската густина на метал. Во меѓувреме, тоа е, исто така, високо отпорни на корозија благодарение на тенок слој на транспарентен оксид. Освен ако не е на површината била уништена, таа и понатаму останува отпорни на корозија област.

За разлика од други материјали, алуминиум може да врши многу добро кога се занимаваат со благи бази поради инхибитори. Сепак, генерално, директен контакт со алкални треба да се избегнува, бидејќи тоа е негативно на кожата оксид, кој на крајот ќе предизвика корозија на алуминиум.

Besca алуминиумски кабел фиоки може да се примени на хемиски погони за преработка, сајтови рудникот, приклучете го, пристан или други области на силни корозивни елементи во животната средина.

Besca Auminium канал, или други производи кабел поддршка на сите кои се произведени за да се исполнат стандардот на AS / NZS1866.

Besca алуминиумски кабел Лествичник

Besca произведува полн спектар на алуминиумски кабел скалилата со поставување длабочините на 80mm.

BL4, NEMA20C стандард.

BL4-алуминиум-кабел-скала-Professional_

N20C-алуминиум-кабел-скала-Professional_

Besca Алуминиумски канал

Исто како галванизиран финиш, Besca кочење канал е на располагање со 41mm широк.

BS1000A, BS3300A

BS1000A-Plain-канален-во-China_

BS3300A-Plain-канален-Customized_