Моќ обезбедени од страна на сонцето. Перформанси обезбедени од страна на Купер Б-линија.

Besca дизајнира и произведува водечки во индустријата за соларна тешкиот и монтажа решенија за комерцијални и комунални скала Фотоволтаични проекти.? Монтери и сопственици на проектот доаѓаат да се потпрат на нашиот сончев тешкиот решенија да им помогне:

Подобрување на инсталација време
перформанси Зголемување на системот
Подобрување на издржливост

Неспоредлив капацитет за производство

Со повеќе од еден милион квадратни нозете на глобалното производство на стапало, Besca постојано обезбедува квалитетни производи за речиси секоја соларни големината на проектот или локација.
Брзина на инсталација

Нашата култура на иновации е двигател на нашите инженери и вработените да дизајн уникатен трудово и време за заштеда на тешкиот и монтажа на системи кои обезбедуваат вкупно најниски трошоци за инсталација.
Целосна рамнотежа на системот

Besca е уникатно позиционирана за да им понуди целосна линија на комплементарни компоненти за да се беспрекорно се комбинираат панел монтажа, кабел или жица за управување, куќишта, сврзувачки елементи и повеќе за да се зголеми ефикасноста и технологии во рамките на вашиот соларни проекти.