Политика за приватност
На https: // www.bescatray.com (од сега па натаму, ќе бидат наведени како bescatray.com), посетител приватност е од нашата сериозна загриженост. Оваа страница политика на приватност го опишува тоа што може да се примени вид на лични податоци и собрани од страна bescatray.com и како ќе се користат информациите.

Пребарувач реклами
Како и многу други професионални сајтови, bescatray.com инвестираат на интернет реклама. Нашите рекламирање партнери вклучуваат Бинг реклами (Yahoo реклами). Со цел да се зголеми онлајн рекламирање рентабилност и да се најде целни клиенти, bescatray.com применуваат некои кодови за следење генерирани од страна на оние пребарувачи за снимање на IP адреси и кориснички текови гледање страница.

Бизнис контакт податоци
Ние собираме сите податоци за контакт бизнис испратени преку e-mail или веб формите на bescatray.com од посетителите. Податоците за идентификација посетител и контакт поврзани влезе ќе се чуваат строго за внатрешна употреба bescatray.com е. bescatray.com ќе се осигури безбедноста и правилно користење на тие податоци.

Информации Информации за користењето
Ние само ќе ги користи вашите лични информации како што е опишано подолу, освен ако не сте специјално согласил со друг вид на употреба, било во моментот се собираат информациите за лична идентификација од вас или преку некоја друга форма на согласност од вас:
1.Ние ќе ги користи лични информации за да се заврши било нарачки ќе го стави.
2.we ќе го користи лични информации за да ви овозможи со одредени услуги кои што ја баравте, како да се стигне до трговците на мало.
3. Ние ќе ги користи вашите лични информации за да се одговори на прашања кои ќе ни го испратите.
4.Ние ќе ги користи вашите лични информации за да ви испрати пораки од време на време, како што се билтени и известувања за нашите промоции.
5.We можат да ги откријат лични информации како што се бара со закон или правно процес.
6.We можат да ги откријат лични информации да се испита сомневање за измама, малтретирање или други повреди на некој закон, правило или пропис, или условите или политики за веб-сајт.

Вратиш / корекции
По ваше барање, ние ќе (а) точни или да ги ажурирате вашите лични податоци; (б) да престане да испраќа пораки до вашата e-mail адреса; и / или (в) се оневозможи вашиот профил да се спречат какви било идни купувања преку таа сметка. Може да се прават овие барања во делот на клиентите информации, или ако телефонирате, или испраќање на одделот за поддршка на вашето барање bescatray.com на корисници на candy@bescatray.com. Немојте да се е-мејл вашиот број на кредитна картичка или други чувствителни информации.