Политика за приватност

   За Приватност
    Шангај Besca Индустриски копродукции, ООД
    Политика за приватност
    ИНФОРМАЦИИ Собирање и употреба
    на податоци за безбедност

за Приватност

    Шангај Besca Индустриски копродукции, Ltd  почитува вашата приватност и го обезбедува вашето онлајн безбедноста сериозно. Со цел да ви овозможи со најдобрите производи, ефикасни услуги на клиентите, како и брзо надградби, можеме да снима на различни информации за вашата посета на нашиот сајт. За подобро да ја заштитите вашата приватност, ние би сакале да се објасни нашата онлајн информации практики и начинот на кој информациите се собираат и се користат.

Шангај Besca Индустриски копродукции, ООД    Политика за приватност

Ви благодариме за пристап до веб-сајтот на (сајт адреса: https://www.bescatray.com/ ). Ние ги почитуваме вашата приватност и да сакате да се заштити вашите лични информации. За да дознаете повеќе, Ве молиме да ги прочитате нашите Заштита на личните податоци

Оваа Изјава за приватност објаснува како ние ги собираме, користење, и (под одредени услови) ги откриете вашите лични информации. Оваа Изјава за приватност објаснува чекорите што се преземени за да се обезбеди вашите лични информации. Конечно, оваа Изјава за приватност објаснува опции во однос на собирање, користење и откривање на вашите лични информации. Со посета на нашиот сајт, вие ги прифаќате практиките опишани во ова известување.

Оваа Изјава за приватност се однесува само на овој сајт. Оваа политика на приватност не мора да се однесуваат на нашите присутен колекција на вашите лични податоци. Ве молиме видете подолу за повеќе детали. Ние не сме одговорни за политиките на приватност содржина или на било кој не- https://www.bescatray.com/ веб страната на која овој сајт линкови до или дека линкови на нашиот сајт.

ИНФОРМАЦИИ ЗА СОБИРАЊЕ И КОРИСТЕЊЕ

1. Информации колекција. Ние собираме информации од вас во неколку различни начини на овој сајт. Една од целите на собирање на лични информации од вас е да се обезбеди ефикасна, значајни, и кориснички искуство. На пример, ние може да го користат вашите лични информации за:

    Помогне да се направи овој сајт полесно за вас да се користи од страна на не морале да внесете информации уште еднаш.
    Да ви помогне брзо да се најдат информации, производи и услуги.
    Да ни помогне да се создаде содржина на овој сајт кој е се најпогодни за вас.
    Ве извести за новите информации, производи и услуги кои ги нудиме.
    Вообичаено, вие не треба да им обезбеди на вашите лични податоци да ја посетите оваа веб страница. Меѓутоа, со цел да се подобри квалитетот на услугите, компанијата може да бара од вас да се обезбеди лични информации за да им овозможи на компанијата да се разбере подобро вашите потреби за да ви служат, во исто време, компанијата има право да се преземат мерки за да се потврди личните информации што се обезбеди автентичност. Ако ви обезбеди лични информации за другите, тогаш сте направиле формално одобрување на другите. Ветувања друштвото, освен ако за вашите сопствени желби, компанијата нема да ги споделите вашите лични информации на компанијата и нејзините филијали за било која трета страна.

2. Информации за користење и откривање.

    (а) внатрешна употреба. Ние ги користиме вашите лични податоци за да се процесира вашата цел и да ви обезбеди со услуги на клиентите. Ние може да внатрешно користат вашите лични информации за да се подобри содржината на нашиот сајт и распоред, да ги подобриме нашите теренски и за нашите сопствени маркетинг напори (вклучувајќи и маркетинг на нашите услуги и производи за вас), и да се утврди општата пазар информации за посетителите на овој сајт.
    (б) комуникација со вас: Ние ќе ги користат вашите лични информации за да комуницира со вас за нашиот сајт, и вашите нарачки и испораки. Исто така, ние може да ви испрати е-мејл потврда кога ќе се регистрирате со нас.
    (в) за надворешна употреба. Ние сакаме да ви овозможи со одлична услуга и да ви нудиме голем избор - ние пред се продаде стока, а не информации. Ние не продаваме, изнајмување, трговија, лиценца или на друг начин открие вашите специфични лични податоци или финансиски информации за никого.

сигурност на податоци

Овој сајт вклучува физички, електронски и административните процедури за заштита на доверливоста на вашите лични информации, вклучувајќи Secure Sockets Layer ( "SSL") за сите финансиски трансакции преку овој сајт. Ние ги користиме SSL енкрипција за заштита на вашите лични податоци на интернет, а ние, исто така, да потрае неколку чекори за заштита на вашите лични информации во нашите објекти. Пристап до вашите лични информации е ограничен. Само вработените на кои им треба пристап до вашите лични информации за да се изврши одредена работа се добие пристап до вашите лични информации. Конечно, ние се потпираат на трети лица вршители на услуги за физичко обезбедување на некои од нашите компјутерски хардвер. Ние веруваме дека постапките за нивната безбедност се соодветни. На пример, кога ќе ја посетите нашата веб-страница, можете да пристапите сервери, кои се чуваат во безбедна физичката средина, зад заклучена кафез и електронска огнениот ѕид.

Додека ние се користи индустриски стандард на претпазливост за да се заштити вашите лични информации, ние не може да гарантира целосна безбедност. 100% целосна безбедност не е во моментов постои никаде онлајн или офлајн.