Besca kang BC3 / BC4 Kabel Tray

BC3 Besca kang, BC4 Kabel Tray fleksibel dibandhingake karo rak kabel tradisional. Nanging ngidini sampeyan kanggo bend, munggah, lan peserta Nanging sampeyan pengin dadi. BC3, rak kabel BC4 sing 

super entheng karo kapasitas loading standar, lan iku populer ing negara kulon. Iku landmark industri tray kabel lan ndadekke penak kanggo pelanggan.

Breif introduksi saka nggunakake BC3 / seri BC4 rak kabel ditampilake:

Besca andha Tray Instalasi Guide_BC3 & BC4

 

Besca kang BC3 / BC4 Close-Up

BC3-Ladder-Tray-Lurus-Pabrik

BC4-Ladder-Tray-Lurus-Pabrik

Splice kanggo terus nggabungake 

BC3 & 4-S Splice_Besca

radius Plate

BC3 & 4-RP Radius Plate_Besca

BC3 & BC4-RL Riser Link Aplikasi:

Riser Internal:

BC3 & BC4-RL-Riser-Link-In-China

Riser njaba:

BC3 & BC4-RL-Riser-Link-Out-China

Tee Cross Brackets 

BC3 & BC4-Tcb-Tee-Cross-krenjang-Cheap_Besca