Kebijakan Privasi
On https: // www.bescatray.com (saiki, bakal diarani minangka bescatray.com), privasi manca punika badhan serius kita. Kaca kebijakan privasi iki nggambaraké apa jenis informasi pribadhi bisa ditampa lan diklumpukake dening bescatray.com lan carane informasi sing bakal digunakake.

Telusuri Ads Engine
Minangka akeh profesional, bescatray.com nandur modal ing iklan internet. Kita Panggenan partners kalebu Ads bing (Yahoo Ads). Supaya kanggo nggedhekake bathi iklan online lan kanggo golek target klien, bescatray.com Applied sawetara kode ranging déning wong mesin kanggo rekaman IPS pangguna lan mili kaca offline.

Contact Business Data
We ngumpulake kabeh data kontak bisnis dikirim liwat email utawa formulir web ing bescatray.com saka pengunjung. Identifikasi manca lan kontak related data sing ditulis bakal katahan strictly kanggo nggunakake internal bescatray.com kang. bescatray.com bakal njamin safety lan panggunaan suwene data sing.

Dianggo Informasi
Kita mung bakal nggunakake informasi dingerteni wong minangka diterangake ing ngisor iki, kajaba sing wis khusus sarujuk kanggo jinis nggunakake, salah siji ing wektu dingerteni informasi dikumpulake saka sampeyan utawa liwat sawetara wangun liya saka idin saka sampeyan:
1.We bakal nggunakake informasi personal kanggo ngrampungake sembarang pesenan panjenengan masrahaken.
2.We bakal nggunakake informasi personal kanggo nyedhiyani sampeyan karo layanan tartamtu sing wis dijaluk, kayata kanggo nggayuh toko.
3.We bakal nggunakake informasi dingerteni wong kanggo nanggepi pitakonan sing ngirim kanggo kita.
4.We bakal nggunakake informasi dingerteni wong kanggo ngirim email saka wektu kanggo wektu, kayata buletin lan bewara bab promosi kita.
5.We bisa nyilakake dingerteni informasi minangka dibutuhaké déning hukum utawa proses legal.
6.We uga nyampekano informasi informasi personal kanggo neliti seng di tuduh penipuan, jawatan utawa Pelanggaran saka sembarang hukum, aturan utawa angger-angger, utawa istilah utawa kawicaksanan ing situs Web.

Milih metu / mbenerake
Senadyan penjenengan, kita bakal (a) bener utawa nganyari informasi pribadhi; (b) mungkasi ngirim email menyang alamat email; lan / utawa (c) mateni akun kanggo nyegah mbokmenawa tumbas liwat akun sing. Sampeyan bisa nggawe panjalukan ing bagean informasi customer, utawa dening telephoning, utawa emailing departemen Customer Support penjenengan bescatray.com ing candy@bescatray.com. Mangga ora email nomer kertu kredit utawa informasi sensitif liyane.