Kebijakan Privasi

   About Privacy
    Shanghai Besca Industrial Co., Ltd
    Kebijakan Privasi
    Informasi koleksi lan USE
    DATA KEAMANAN

About Privacy

    Shanghai Besca Industrial Co., Ltd  ngajeni privasi panjenengan lan secures safety online akeh. Supaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo produk paling, layanan customer efisien, lan nganyari cepet, kita ngrekam macem informasi saka riko kanggo kita. Kanggo luwih apik nglindhungi privasi panjenengan, aku ate nerangake laku informasi online kita lan cara informasi dikumpulake lan digunakake.

Shanghai Besca Industrial Co., Ltd    Kebijakan Privasi

Matur nuwun kanggo ngakses website (alamat situs: https://www.bescatray.com/ ). We ngormati privasi panjenengan lan arep kanggo nglindhungi informasi pribadhi. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap, waca Kabar Privacy

Kabar Privacy iki jelas kepriye ngumpulake, nggunakake, lan (ing kahanan tartamtu) nyampekano informasi informasi pribadhi. Kabar iki Kebijakan uga nerangake langkah kita padha kanggo ngamanake informasi pribadhi. Akhire, Kabar Privacy iki jelas opsi gegayutan, nggunakake, lan pambocoran informasi pribadhi. Miturut ngunjungi situs kita, sing nampa laku diterangake ing Kabar iki.

Kabar Privacy Iki dianggo kanggo jeneng iki. Kabijakan privasi iki ora kudu aplikasi kanggo koleksi offline kita pribadi informasi. Mangga ndeleng ngisor kanggo rincian. We are ora tanggung jawab kanggo laku isi utawa privasi ing sembarang non https://www.bescatray.com/ situs sing jeneng iki Pranala utawa sing duwé pranala menyang situs kita.

KOLEKSI informasi lan USE

1. Koleksi Informasi. We ngumpulake informasi saka ing sawetara cara sing beda-beda ing situs iki. Salah goal ing ngempalaken informasi pribadhi saka sampeyan iku kanggo nyedhiyani pengalaman efisien, migunani, lan selaras. Contone, kita bisa nggunakake informasi pribadhi kanggo:

    Nggawe jeneng iki luwih gampang kanggo sampeyan kanggo nggunakake dening ora gadhah kanggo ngetik informasi sepisan maneh.
    Mbantu cepet golek informasi, produk lan layanan.
    Pitulung kita nggawe isi ing situs iki sing paling cocok.
    Tandha kanggo informasi anyar, produk, lan layanan sing kurban.
    Biasane, sampeyan ora perlu kanggo nyedhiyani informasi pribadhi kanggo ngunjungi situs iki. Nanging, supaya nambah kualitas layanan, perusahaan bisa uga njaluk sampeyan kanggo nyedhiyani informasi pribadhi kanggo ngaktifake perusahaan luwih mangertos kabutuhan kanggo ngawula, ing wektu sing padha, perusahaan wis anduweni hak njupuk ngukur kanggo verifikasi informasi pribadhi sampeyan nyedhiyani keaslian. Yen sampeyan nyedhiyani informasi pribadhi bab wong, banjur sampeyan wis damel persetujuan formal liyane. Perusahaan janjinipun, kajaba kanggo wishes dhewe, perusahaan bakal ora nuduhake informasi pribadhi menyang Company lan sawijining afiliasi kanggo pihak.

2. Informasi Gunakake lan pambocoran.

    (a) Internal Penggunaan. Kita nggunakake informasi pribadhi kanggo proses urutan lan nyedhiyani sampeyan karo layanan customer. We njero bisa nggunakake informasi pribadhi kanggo nambah isi situs kita lan tata, kanggo nambah menjangkau kita lan kanggo efforts marketing kita dhewe (kalebu marketing layanan lan produk kita kanggo sampeyan), lan kanggo nemtokake informasi pasar umum bab pengunjung kanggo jeneng iki.
    (b) Komunikasi karo Sampeyan: Kita bakal nggunakake informasi pribadhi kanggo komunikasi karo bab kita, lan dhawuh Paduka lan pangiriman. Uga, kita bisa ngirim email konfirmasi yen ndhaptar karo kita.
    (c) njaba Penggunaan. Kita arep kanggo nyedhiyani sampeyan karo layanan banget lan kurban sing pilihan gedhe - kita utamané ngedol dagangan, ora resmi. Aku ngedol, rent, perdagangan, lisènsi, utawa digunakake nyampekano informasi informasi pribadhi tartamtu utawa informasi financial kanggo sapa.

DATA KEAMANAN

Situs punika taksih tata cara fisik, elektronik, lan administratif kanggo njogo rahasia informasi pribadhi, kalebu Secure Sockets Layer ( "SSL") kanggo kabeh transaksi keuangan liwat jeneng iki. Kita nggunakake enkripsi SSL kanggo nglindhungi informasi pribadhi online, lan kita uga njupuk sawetara langkah kanggo nglindhungi informasi pribadhi ing kita fasilitas. Akses menyang informasi pribadhi diwatesi. Mung karyawan sing perlu akses kanggo informasi pribadhi kanggo nindakake proyek tartamtu sing diwenehake akses menyang informasi pribadhi. Akhire, kita gumantung ing panyedhiya layanan pihak katelu kanggo keamanan fisik saka sawetara saka hardware komputer kita. Kita pitados bilih tata cara keamanan sing ora nyukupi. Contone, nalika ngunjungi situs kita, sampeyan ngakses server sing katahan ing lingkungan fisik aman, konco kandhang dikunci lan firewall elektronik.

Nalika kita nggunakake pancegahan industri-standar kanggo njogo informasi pribadhi, kita ora bisa njamin keamanan lengkap. 100% lengkap keamanan ora saiki ana ngendi wae online utawa offline.